Start fără emoţii pentru echipa de baschet fete „U15”: 3 meciuri, 3 succese obţinute în Sala „Olimpia”!

Start fără emoţii pentru echipa de baschet fete „U15”: 3 meciuri, 3 succese obţinute în Sala „Olimpia”!

Medaliată cu bronz în sezonul trecut, echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti a pornit cu dreptul în ediţia de campionat „2020-2021”, reuşind să câştige toate cele trei partide disputate, în acest weekend, în primul turneu stagional, găzduit de Sala Sporturilor Olimpia.

Fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu au confirmat statutul de favorite şi s-au impus destul de lejer în meciurile programate ieri şi astăzi în cadrul Grupei C: 62-49 cu CS Olimpia Bucureşti, 54-17 cu CSŞ Craiova şi 73-53 cu Sportul Studenţesc Bucureşti.

Lotul folosit în turneul din acest weekend a fost următorul: Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu, Olivia Sandu, Cristina Grigore, Natalia Belhamra, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Sofia Voicu, Nazli Dănilă şi Daria Trican.

Turneul al 2-lea va avea loc în perioada 2-4 aprilie, Federaţia Română de Baschet urmând să anunţe componenţa celor trei grupe.

În ediţia de campionat 2020-2021 s-au înscris 12 echipe, care se întâlnesc, în prima fază, cu prilejul a trei turnee. La final, se va alcătui clasament general, iar primele 8 vor merge la Turneul final, în care vor fi împărţite în două grupe de 4. În fiecare serie se va juca „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate se vor întâlni, încrucişat, în semifinalele campionatului. Învinsele vor juca finala mică, iar învingătoarele se vor confrunta pentru titlul de campioană.

Galerie foto, CSM Ploieşti – Olimpia Bucureşti: