Hipodromul Ploieşti: iapa Replika s-a impus în Premiul cailor de 2 ani!

Hipodromul Ploieşti: iapa Replika s-a impus în Premiul cailor de 2 ani!

Hipodromul Ploieşti a fost, astăzi, gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, în programul căreia s-au aflat cinci curse de trap şi una de galop. Main event a fost Premiul cailor de 2 ani, în urma căruia iapa Replika, avându-l în sulky pe Cristian Slate, a dovedit că este cel mai bun cal de pe hipodrom, de la această categorie de vârstă.

Extrem de atractivă a fost şi cea de-a două cursă de galop organizată în acest an la Ploieşti, Premiul Wathba Stallions Cup, cursă de galop organizată de Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival. Întrecerea a fost câştigată de armăsarul Equario, care a fost urmat de Walala şi Uthifa.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Grive Frazeenne (Premiul Orica), Prya CD (Premiul Juvenil), Magic Star (Premiul Ortoza – Fortuna Silver) şi Gailuron de Bellen (Premiul Arcul de Triumf).

Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link.

Parteneri ai Complexului Hipodrom Ploiesti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Ploieşti TV, Fapt Divers, Ploiestii.ro, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), DADA Media Consulting, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Paul Constantinescu, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Federaţia Hipică Română şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 27 septembrie şi va avea ca principal eveniment Criteriul de viteză.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Galerie foto: