Atleţii de la CSM Ploieşti, două medalii de bronz obţinute la Cupa României Open!

Atleţii de la CSM Ploieşti, două medalii de bronz obţinute la Cupa României Open!

În weekend-ul care a trecut, stadionul „Iolanda Balaş Soter” a găzduit Cupa României Open a seniorilor la atletism, prilej pentru sportivii de la CSM Ploieşti să obţină două medalii de bronz, prin Petre Rezmiveş şi Teodora Iancu.

Sprinterul pregătit de Robert Munteanu şi Augustin Iancu a fost al treilea în finala de la 100 metri plat, cu timpul de 10.82 secunde, fiind devansat de Robert Breahnă (CS Rapid Bucureşti – CS Olimpia Bucureşti, cu 10.74 secunde) şi Ionuţ Neagoe (CSM Slatina – CSU Piteşti, cu 10.76 secunde).

Cea de-a doua medalie de bronz i-a revenit Teodorei Iancu, în proba de săritura în înălţime, tânăra sportivă în vârstă de 16 ani, pregătită chiar de tatăl ei, coordonatorul secţiei clubului, Augustin Iancu, fiind a treia, cu o performanţă de 1.55 metri. Pe primele două locuri s-au situat Florentina Budică (CSM Craiova, cu 1.70 metri) şi Elena Didulescu (CS Rapid Bucureşti, cu 1.65 metri).

Din păcate, probele de fond, semifond şi ştafetele nu s-au putut desfăşura din cauza măsurilor de siguranță sanitară impuse de către MTS în contextul actual.