Hipodromul Ploieşti: şase trăpaşi concurează, duminică, în Premiul de consolare!

Hipodromul Ploieşti: şase trăpaşi concurează, duminică, în Premiul de consolare!

Hipodromul Ploieşti va fi, în acest weekend, gazda unei noi Reuniuni hipice oficiale, duminică, începând cu ora 10.10, urmând să se desfăşoare evenimentul ce are ca principală cursă „Premiul de consolare”.

Întrecerea rezervată cailor învinşi în Derby-ul Ploieştiului este programată la ora 11.30 şi va avea la start şase cai, dintre care, însă, doar doi au fost prezenţi şi în cea mai importantă cursă a anului, desfăşurată duminica trecută: Nelstar şi Thor. Lipsesc, din diferite motive, Cassian şi Jean VF, însă vor participa Kirra, Vifor Negru, General de Bry şi Gailuron de Bellen, trăpaşi tot de 4 ani, dar care nu au origini indigene, însă pot alerga respectând noul regulament, adaptat după ce, anul trecut, Premiul de consolare nu s-a putut organiza tocmai din cauza numărului mic de cai autohtoni.

Reuniunea de duminică va începe la ora 10.10, cu Premiul Hemeiuş şi va continua, la 10.30, cu Premiul Indianul şi, la ora 11.00, cu Premiul Intim – Fortuna Silver. Va urma, la 11.30, Premiul de consolare, apoi, la 12.00, o cursă foarte interesantă, cu 11 cai la start, Premiul Joben – Fortuna Gold şi, în încheiere, de la 12.30, Premiul Jurat.

La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download