Premieră pentru şahiştii de la CSM Ploieşti: mâine, meci amical online cu CSU Bucureşti!

Premieră pentru şahiştii de la CSM Ploieşti: mâine, meci amical online cu CSU Bucureşti!

Secţia de şah a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti continuă să fie cel mai puţin afectată în această perioadă, astfel că, după turneul de verificare pe care sportivii pregătiţi de Petre Grigore l-au susţinut sâmbăta trecută, mâine, ei vor participa la un prim meci amical online, în compania celor de la CSU Bucureşti.

Întâlnirea va începe la ora 10.00 şi va fi găzduită de una dintre platformele online de profil, www.playchess.com, fiecare club urmând să fie reprezentat de câte zece şahişti. Aceştia vor fi „împerecheaţi” în funcţie de ratinguri, iar fiecare va susţine câte trei partide: una de şah rapid şi două de blitz.

CSM Ploieşti va fi reprezentat de cei zece sportivi care au participat şi la turneul de verificare „în familie”, de săptămâna trecută: Marian Sandu, Sergiu Herea, Teodor Szocs, Anamaria Raţă, Andrei Raţă, Antonia Ciapa, Rareş Anghel, Antonia Radu, Ştefan Ţaga şi Irinel Trăilă.

Cei care doresc să urmărească live partidele online de mâine vor putea găsi, în cursul dimineţii, în jurul orei 9.30, un link pe pagina de facebook a secţiei de şah: https://www.facebook.com/sectiadesahcsmploiesti.

Antrenorul Petre Grigore se află în discuţii şi cu reprezentanţii altor cluburi, precum Gloria Buzău sau LPS Satu Mare, pentru organizarea unor confruntări similare în perioada următoare.