Atletul Constantin Andonii, bronz cu ştafeta României la Campionatele Balcanice de la Istanbul!

Atletul Constantin Andonii, bronz cu ştafeta României la Campionatele Balcanice de la Istanbul!

Atletul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Constantin Andonii (foto, primul din stânga), a făcut parte din ştafeta de 4×400 metri care a contribuit cu o medalie de bronz la bilanţul general de 12 medalii (5 de aur, două de argint şi 5 de bronz) realizat de România la Campionatele Balcanice indoor rezervate seniorilor, ce au avut loc sâmbătă, la Istanbul.

Sportivul antrenat de Augustin Iancu şi Robert Munteanu i-a avut colegi de ştafetă pe Cristian Pîslaru, Robert Parge şi Vlad Dulcescu, iar timpul realizat de cei patru, 3:13.86 minute, i-a situat pe ultima treaptă a podiumului.

Din lotul României a făcut parte şi Rareş Toader, care a ocupat, însă, locul al 4-lea în proba de aruncarea greutăţii, cu o performanţă de 19.60 metri. Pe aceeaşi poziţie s-a clasat şi ieri, când o parte dintre „tricolori” au participat la meetingul internaţional „Cupa Istanbul”, el aruncând ceva mai bine, 20.03 metri.

În competiţia de la Istanbul, România a ocupat primul loc în ierarhia pe naţiuni, fiind urmată de Ucraina (7 medalii – 5-1-1) şi de Turcia (16 medalii – 3-7-6).