Echipa de handbal junioare 3 se menţine pe primul loc al Seriei D!

Echipa de handbal junioare 3 se menţine pe primul loc al Seriei D!

Doar două dintre echipele de handbal ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri oficiale în weekend, iar rezultatele au fost cele scontate: junioarele 3 s-au impus clar în deplasarea de la CSO Voluntari, scor 50-15 (24-5), iar băieţii care combat în Divizia A au cedat cu 33-26 (16-15) în deplasarea de la CSA Steaua Bucureşti.

Elevele lui Robert Comendant au avut meci uşor, ieri, la una dintre codaşele Seriei D, CSO Voluntari 2005 şi s-au impus fără emoţii cu 50-15 (24-5). Fetele se menţin pe prima poziţie a seriei, cu 13 victorii şi o remiză, iar în runda următoare vor juca, duminică, pe teren propriu, cu echipa de pe locul al 3-lea, CSU Ştiinţa Bucureşti.

Băieţii au jucat tot duminică în Divizia A, pe terenul echipei secunde a celor de la CSA Steaua Bucureşti şi au pierdut cu 33-26, după ce au reuşit, preţ de mai bine de o repriză, să stea aproape de formaţia gazdă. Cu obiectiv la nivelul juniorilor 1, echipa antrenată de Silviu Stănescu a făcut, practic, un bun antrenament în perspectiva participării în Grupa Valoare de la categoria sa de vârstă, acolo unde are programat primul meci oficial sâmbătă, 8 februarie, cu CSŞ Călăraşi.

În etapa a 16-a a eşalonului secund, CSM Ploieşti va juca, duminică, în Sala „Olimpia”, cu CSM Bucureşti Div A.

La finalul acestei săptămâni, vor reveni în competiţie şi junioarele 2, care vor juca, sâmbătă, cu CSŞ Ploieşti. Partida contând pentru etapa a 8-a a Seriei D este considerată în deplasare, dar va fi găzduită de Sala Sporturilor Olimpia.

Orele celor trei partide de handbal încă nu au fost stabilite, astfel că vom actualiza ştirea, probabil mâine, cu informaţii concrete legate de meciuri.