Eşec usturător în Liga I pentru echipa de baschet masculin a clubului

Eşec usturător în Liga I pentru echipa de baschet masculin a clubului

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti a pierdut, astăzi, la scor partida restantă din etapa a 11-a a Ligii I, cu U-BT 2 Cluj-Napoca: 53-102 (12-22, 12-28, 19-23, 10-29).

Disputată în Sala Sporturilor Olimpia, cu începere de la ora 13.00, confruntarea a fost la discreţia echipei la care se lucrează de ani buni pentru a produce baschetbalişti capabili să bată la porţile primei formaţii, una care se luptă an de an pentru titlul de campioană a României. În tabăra noastră, a contat din nou faptul că bună parte din lot o reprezintă generaţia „U16” a clubului, astfel că diferenţa consemnată la final nu ar trebui să surprindă.

Antrenorul Eugeniu Melnic a început partida de astăzi cu un „cinci” format din Comănescu (4 puncte), C. Dumitru (5), O. Iancu (2), A. Carabulea (26), M. Ianuli (9), pe parcurs apelând şi la D. Constantin (4 puncte), Al. Scărlătescu (2), Al. Chirilă (1), B. Ioniţă şi D. Preda.

Cu un bilanţ de 5 victorii şi 8 înfrângeri în acest sezon, CSM Ploieşti ocupă locul al 7-lea în clasamentul Ligii I, iar în etapa următoare are programat derbi-ul local cu CSU Ploieşti, în care gazdă este formaţia adversă.

Galerie foto: