Moş Crăciun a venit cu daruri pentru boxerii de la CSM Ploieşti!

Moş Crăciun a venit cu daruri pentru boxerii de la CSM Ploieşti!

Sala de box „Upetrom” a fost vizitată de Moş Crăciun în această după-amiază, coordonatorul secţiei de box a CSM Ploieşti, maestrul Titi Tudor, ajutat de Adrian Pîrlogea şi maestrul Emil Popa, organizând şi la final de 2019 un moment special pentru sportivii care îi aduc bucurii de-a lungul anului.

Moşul a venit, de data aceasta, cu motocicleta, invocând lipsa zăpezii, care l-a determinat să renunţe la sania cu reni, şi a avut cadouri pentru cei 60 de boxeri prezenţi la eveniment. Evident, cu contribuţia CSM Ploieşti, dar şi a prietenilor de la Asociaţia „Hai să ajutăm”, cei care, sprijiniţi de Wellborn, AS Travel, Amber Technologies şi Chopper Academy M.C. România, le-au pregătit cadouri personalizate sportivilor care au obţinut medalii în anul care stă să se încheie.

Bineînţeles, exigent cum îl ştim, nea Titi nu şi-a menajat elevii nici de această dată, dar nu le-a pus mănuşile în mâini, ci le-a cerut să ştie un colind, o urare, pentru a-l convinge pe Moş Crăciun să le dea cadourile pregătite. Şi nu au fost doar dulciuri, ci şi echipament sportiv sau alte cadouri pe care sportivii i le-au „cerut” Moşului în scrisori de care partenerii acţiunii de astăzi au ţinut cont.

Galerie foto: