Fetele de la CSM Ploieşti, prezente la Festivalul Naţional de Baby Handbal Mixt!

Fetele de la CSM Ploieşti, prezente la Festivalul Naţional de Baby Handbal Mixt!

Echipa de baby handbal a CSM Ploieşti a participat, în perioada 21-24 noiembrie, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional de Baby Handbal Mixt organizată de federaţia română de specialitate în această toamnă. Dacă, la ediţia din 4-7 septembrie, fetele pregătite de Leonard Cristescu au fost prezente la turneul de la Bucureşti, de data aceasta, tehnicianul a preferat să le înscrie pe fete în competiţia de la Băile Herculane, celelalte două locaţii alese acum de FRH fiind Craiova şi Plopeni.

Fetele noastre au fost repartizate în Grupa a 3-a a întrecerii şi au disputat şase meciuri: cinci cu colegele de grupă – Leu Giarmata (fete), CS Giroc Ghisoda (mixt), HC Beldiman (băieţi), Voinţa Biled (mixt) şi ACS Dominicii Moşniţa Nouă (mixt) – şi unul cu gazdele de la ACS Băile Herculane (fete).

Aşa cum se obişnuieşte la categoriile mici de vârstă, la meciuri nu s-a ţinut scorul, toţi sportivii fiind recompensaţi, la final, cu diplome şi medalii.

Lotul folosit de Leonard Cristescu la Băile Herculane a fost următorul: Curcan Sara-Maria, Brînzaru Bianca-Ștefania, Andronache Miruna-Ioana, Filip Ana-Maria, Biota Bianca, Toacă Giulia, Sotir Ariana, Tudor Daria, Dorobaț Andrada, Popescu Anastasia, Alecu Alisia şi Tudoran Delia.

Galerie foto: