Debut de sezon fără emoţii pentru echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti!

Debut de sezon fără emoţii pentru echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti!

Echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti a debutat, în acest weekend, în noul sezon şi a făcut-o aşa cum îi stă bine unei formaţii care a prins podiumul sezonului trecut: două victorii la scor în turneul organizat de ACS BC Starters Iaşi, în sala de la sport din Tomeşti.

Fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu au susţinut cele două partide ale primului turneu stagional ieri dimineaţă şi s-au impus cu 82-11 în faţa gazdelor de la ACS BC Starters Iaşi (ora 9.30) şi cu 70-21 în disputa cu CSM Moineşti (ora 12.30).

În cel de-al treilea meci al Grupei a 3-a, ACS BC Starters Iaşi – CSM Moineşti 54-45.

Lotul folosit în cele două partide de ieri a fost următorul: Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Ines Vârlan, Olivia Sandu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Natalia Bărăscu, Bianca Gheorghe, Maria Ionescu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

Următorul turneul la „U14” va fi programat peste două săptămâni, CSM Ploieşti urmând să-şi afle adversarele în funcţie de rezultatele înregistrate în acest weekend în celelalte grupe de la această categorie de vârstă.

Până atunci, vor lua startul în campionat şi fetele de la „U15”, pregătite de Corina Savu, primul lor turneu fiind programat la sfârşitul săptămânii viitoare, la Bucureşti.