Fetele maestrului Titi Tudor, 3 medalii la Campionatul Naţional de Box Feminin, de la Eforie Nord!

Fetele maestrului Titi Tudor, 3 medalii la Campionatul Naţional de Box Feminin, de la Eforie Nord!

Secţia de box a CSM Ploieşti începe să adune medalii şi prin reprezentantele sexului frumos, cele trei sportive pe care coordonatorul Titi Tudor şi antrenorul Adrian Pîrlogea le-au înscris la Campionatul Naţional de Box Feminin, ce a avut loc în această săptămână la Eforie Nord, reuşind să vină acasă cu medalii. Şi nu din orice metal, pentru că au fost două medalii de aur şi una de argint!

Prima medalie de aur a fost cucerită de Livia Maria Botică, la junioare, categoria „80 kg”, sportiva care a renunţat recent la handbal pentru a se pregăti sub comanda lui Titi Tudor reuşind o victorie surprinzătoare în faţa uneia dintre componentele lotului naţional de cadeţi al României, vicecampioană europeană la ultima competiţie continentală.

Cea de-a doua medalie de aur i-a revenit cadetei Isabela Pîrvu, la categoria de greutate „68 kg”, care a trecut de o adversară de la Olimpia Bucureşti.

În fine, medalia de argint a fost obţinută de Geanina Bănică, la cadete, categoria „52 kg”, ea fiind învinsă de o sportivă ceva mai experimentată, de la Botoşani.

Pentru secţia de box a CSM Ploieşti urmează, în luna octombrie, alte două competiţii importante: Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, de la Brăila (7-13) şi Campionatul Naţional de Box pentru Seniori, de la Târgu Mureş (14-29).

Galerie foto: