Patru curse de trap şi demonstraţie de dresaj cu Denis Ştefan, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti!

Patru curse de trap şi demonstraţie de dresaj cu Denis Ştefan, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă, sâmbătă, pe iubitorii hipismului la o nouă reuniune oficială, în cadrul căreia vor avea loc patru curse de trap, dar şi o spectaculoasă demonstraţie de dresaj propusă de  actorul Denis Ştefan, un mare iubitor de cai, coordonator al Programului Caii României.

Principala cursă a zilei va fi Premiul „Arcul de Triumf”, o cursă semiclasică al cărei start este programat la ora 12.00, dar cel puţin la fel de interesante se anunţă şi cursele premergătoare, incluse în oferta Casei de pariuri Fortuna.

Reuniunea va fi deschisă, la ora 10.30, de Premiul Lavanda şi va continua, la ora 10.50, cu Premiul Luptător – Fortuna Silver. Imediat după, de la ora 11.00, Denis Ştefan va face o demonstraţie de dresaj western, ce va fi, cu siguranţă, gustată de publicul spectator.

De la ora 11.20, se va ţine Premiul Laureat – Fortuna Gold, cursă de Categoria I, cu 11 cai la start, după care cunoscutul actor Denis Ştefan va reveni în faţa publicului pentru o repriză de dresaj special.

Aşa cum aminteam, reuniunea se va închide cu main-eventul zilei, Premiul „Arcul de Triumf”, programat să înceapă la ora 12.00.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii de sâmbătă:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download