Atleţii de la CSM Ploieşti, trei medalii la Campionatul Balcanic pentru seniori!

Atleţii de la CSM Ploieşti, trei medalii la Campionatul Balcanic pentru seniori!

Trei atleţi de la CSM Ploieşti au făcut parte din lotul de 48 de sportivi care a reprezentat România la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori, desfăşurat luni şi marţi, în localitatea bulgară Pravets.

Cei trei – Alexandru Geamănu, David Năstase şi Rareş Toader – au reuşit să contribuie cu două medalii de argint şi una de bronz la zestrea de 18 medalii (5 de aur, 8 de argint şi 5 de bronz) cu care „tricolorii” s-au întors din Bulgaria, bilanţul clasând ţara noastră pe locul al 4-lea în ierarhia generală (după Ucraina, Grecia şi Turcia).

Alexandru Geamănu a făcut parte din ştafeta de 4×100 metri (alături de Alexandru Terpezan, Marian Valentin Tănase şi Daniel Budin) care a cucerit argintul cu timpul de 41.48 secunde, iar David Năstase a fost component al ştafetei de 4×400 metri (alături de Vlad Dulcescu, Mihai Pîslaru şi Robert Parge) care a venit tot pe locul al 2-lea, cu timpul de 3:12.43 minute).

Rareş Toader a cucerit medalia de bronz la aruncarea greutăţii, cu o performanţă de 20.30 metri, proba fiind câştigată de un alt român, Andrei Gag (20.71 metri).

Galerie foto: