Hipodromul Ploieşti: armăsarul Borga Jackpot s-a impus în Premiul de Vară!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Borga Jackpot s-a impus în Premiul de Vară!

Peste 500 de iubitori ai trapului au fost prezenţi, astăzi, în tribunele Hipodromului Ploieşti, pentru a urmări cele patru curse incluse în programul Reuniunii post-Derby. Nu au putut vedea Premiul de Consolare, din cauză că nu s-a întrunit cvorumul minim de 6 cai prevăzut de regulament, dar au avut parte de curse atractive, interesul fiind sporit şi de… vizitele făcute la agenţia de pariuri a Casei Fortuna, deschisă recent în incinta Hipodromului.

Cea mai interesantă cursă a zilei a fost Premiul de Vară – Fortuna Gold, pe care şi l-au disputat cei doi favoriţi văzuţi de specialişti, Borga Jackpot şi Tajfun, primul având câştig de cauză după un final destul de strâns. Festivitatea de premiere a fost oficiată de consilierul local Marius Dinu, împreună cu reprezentantul Casei Fortuna, Dermot Keelan.

În celelalte trei curse ale zilei, s-au impus Kaiac (Premiul Ialta), Rona (Premiul Izvin) şi Gazette de Cym (Premiul Ivoriu – Fortuna Silver).

Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Federaţia Română de Trap, Asociaţia Calului de Trap, Restaurantul „The New London”, Radio Prahova, Fapt Divers, Teatrul „Toma Caragiu”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 27 iulie, atunci când principala cursă a zilei va fi Premiul Municipiului Ploieşti, o alergare semiclasică „open” rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto: