Atleţii Alexandru Geamănu şi Teodora Iancu, medalii de bronz la Campionatele Naţionale „U20”!

Atleţii Alexandru Geamănu şi Teodora Iancu, medalii de bronz la Campionatele Naţionale „U20”!

Vineri şi sâmbătă, Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”, din Piteşti, a fost gazda Campionatelor Naţionale de atletism rezervate juniorilor 1 (U20), prilej cu care doi dintre sportivii de la CSM Ploieşti, Alexandru Geamănu şi Teodora Iancu, au reuşit să obţină câte o medalie de bronz în probele lor favorite.

Astfel, Alexandru Geamănu a fost al treilea în proba de 100 metri, cu timpul de 10.81 secunde, iar Teodora Iancu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la „săritura în înălţime”, cu o performanţă de 1.55 metri. Ar fi de reţinut faptul că Teodora este, în acest moment, doar junioară 3!

Clasări bune au mai avut acelaşi Alexandru Geamănu (al 4-lea la 400 metri şi al 5-lea la 200 metri), Ovidiu Burcea (al 4-lea la 100 metri), dar şi ştafeta de 4×100 metri, formată din Ovidiu Burcea, Florin Nica, Alexandru Geamănu şi Ianis Moise, care a venit pe 4, cu timpul de 43.23 secunde. Mai trebuie spus că, deşi nu au urcat pe podium, Ovidiu Burcea, Florin Nica şi Ianis Moise şi-au stabilit recorduri personale în probele în care au concurat.

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.

Galerie foto: