Sportivii de la CSM Ploieşti, 3 medalii cucerite la Campionatul Naţional de înot pentru copii „10-11 ani”!

Sportivii de la CSM Ploieşti, 3 medalii cucerite la Campionatul Naţional de înot pentru copii „10-11 ani”!

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, în acest weekend (21-23 iunie), la Campionatul Naţional de înot pentru copii, categoria de vârstă 10-11 ani, competiţie organizată la Braşov de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Cei 11 sportivi pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma prezenţi sub Tâmpa au avut evoluţii bune şi foarte bune, toţi reuşind să-şi îmbunătăţească performanţele personale şi să aducă în vitrina clubului trei medalii, dintre care două de argint şi una de bronz.

Medaliile de argint au fost cucerite de ştafeta băieţilor de 10 ani – Patrick Iacob, Fabian Păun, Darius Radu, Victor Ana – în probele de 4×50 metri liber şi 4×50 metri mixt.

Medalia de bronz a fost obţinută tot de o ştafetă, cea a fetelor de 10 ani, de data aceasta – Denisa Păunescu, Briana Păun, Erika Forţu, Cristina Ţolea -, în proba de 4×50 metri mixt.

Ca performanţă individuală, Erika Forţu a fost la câteva zecimi de secundă de medalia de bronz a probei de 50 metri fluture, dar a încheiat a 4-a, fiind urmată de colega ei, Briana Păun. Fabian Păun a făcut, şi el, o cursă bună în proba de 50 metri fluture, venind al 7-lea, iar printre remarcaţi au mai fost Patrick Iacob, Victor Ana şi Darius Radu, cu clasări în primii 15 sportivi ai fiecărei probe.

În clasamentul general, CSM Ploieşti a fost pe locul 9 din 70 de echipe participante (422 de copii, în total).

Galerie foto: