Echipa de handbal junioare 4 s-a calificat la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 s-a calificat la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti s-a calificat la Turneul final al campionatului, după ce a ocupat, în acest weekend, locul al III-lea în Faza semifinală organizată la Plopeni. Fetele pregătite de Geta Opincariu au fost repartizate în Grupa A a turneului, alături de gazdele de la Activ CSO, de CSM Bucureşti şi ACSO Pantelimon, reuşind un bilanţ de două victorii şi o înfrângere.

Sâmbătă, fetele noastre au cedat la limită în disputa cu CSM Bucureşti, scor 14-15, pentru ca, apoi, să se impună clar, 26-15, în faţa celor de la ACSO Pantelimon. Astăzi, în meciul decisiv pentru ocuparea poziţiei secunde în grupă, care asigura prezenţa la Turneul final, CSM Ploieşti a trecut de gazdele de la Activ CSO Plopeni cu 19-17.

Apoi, în jocurile de clasament, elevele Getei Opincariu s-au impus cu 17-9 în meciul cu ocupanta poziţiei secunde din Grupa B, Academia Junior Ploieşti. În finala pentru locurile 1-2 s-au întâlnit CSŞ 6 Bucureşti şi CSM Bucureşti, scor 25-23. Cele patru echipe merg împreună la Turneul final, ce va avea loc în perioada 13-16 iunie.

Lotul folosit de Geta Opincariu la turneul de la Plopeni a fost următorul: Bianca Voicilă, Ioana Săvulescu, Eliza Lăcuşteanu, Enryka Bodijar, Bianca Iordache, Ioana Tănase, Bianca Rădulescu, Diana Ilie, Adela Radu, Alexandra Mihai, Alexia Niţă, Alexandra Sârbu, Irina Simion, Andreea Popescu, Bianca Pîrvulescu şi Ştefania Ghiţă.

Felicitări, fetelor!