Echipa de baschet fete U13, start convingător la Turneul final: 60-23 cu ACS Champions Bucureşti!

Echipa de baschet fete U13, start convingător la Turneul final: 60-23 cu ACS Champions Bucureşti!

Echipa de baschet feminin „U13” a CSM Ploieşti a făcut un prim pas cu dreptul la Turneul final de la Sfântu Gheorghe, reuşind să câştige, astăzi, cu 60-23 (17-6, 14-7, 9-4, 20-6) partida de debut, susţinută în compania celor de la ACS Champions CSŞ Nr. 6 Bucureşti.

Fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu au respectat previziunile şi s-au impus fără emoţii în faţa echipei pe care au mai învins-o de trei ori în acest sezon, chiar şi numărul de puncte marcate înscriindu-se în „norma” stabilită în faza preliminară (a fost 61-38, 63-58 şi 61-25 în cele trei meciuri din acest campionat). Mai mult, faza defensivă a fost tratată cu mare atenţie, aşa cum se cade la un turneu final, iar fetele noastre au reuşit performanţa de a nu primi mai mult de 7 puncte în fiecare dintre cele patru sferturi ale partidei.

Loredana Munteanu şi Corina Savu le-au folosit, astăzi, pe toate cele 12 sportive trecute în raportul de joc: Daria Iordăchescu (17 puncte), Agnes Zane (17), Karina Munteanu (10), Daria Tănase (10), Ines Vârlan (2), Andreea Dumitru (2), Sabina Chirilă (2), Alexia Dedu, Ioana Savu, Alexia Apostolache, Olivia Sandu şi Natalia Bărăscu.

CSM Ploieşti a deschis, practic, Turneul final găzduit de „Sepsi Arena”, celelalte trei confrutări ale zilei disputându-se în această după-amiază.

Mâine, fetele noastre vor juca, de la ora 16.00, cu BC Slam Bucureşti.