Două victorii şi o înfrângere pentru echipele de handbal juniori ale clubului

Două victorii şi o înfrângere pentru echipele de handbal juniori ale clubului

Două dintre echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri oficiale în ultima săptămână, juniorii 1 evoluând în Divizia A, iar junioarele 3 disputând două partide în sezonul regulat al Seriei D.

Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au avut meci greu, la ocupanta locului al 3-lea al Seriei B a Diviziei A, CSM Medgidia, şi au pierdut cu 44-25 (26-12), diferenţa fizică, dar şi de experienţă, fiind greu de surmontat în acest moment. A fost un joc contând pentru etapa a 18-a a eşalonului secund, runda următoare programând, sâmbătă, un meci în Sala „Olimpia”, cu CSU Piteşti.

În schimb, aşa cum era de aşteptat, echipa de handbal junioare 3 a câştigat la scor partidele susţinute în compania ultimelor două clasate în Seria D. Miercuri, elevele lui Robert Comendant s-au impus cu 43-23 (19-12) la CSO Mizil, pentru ca, sâmbătă, să dea recital în faţa celei mai slabe formaţii din grupă, CSM Râmnicu Sărat, de care au trecut cu 62-10, după două reprize trase la indigo: 31-5 în fiecare mitan.

În penultima etapă a sezonului regulat, CSM Ploieşti va juca, sâmbătă, în Sala „Olimpia”, cu antepenultima clasată, CSŞ Sfântu Gheorghe.

Celelalte echipe de juniori mari ale clubului vor juca abia în weekend-ul 1-3 martie, campionatul fiind întrerupt până atunci la categoriile lor de vârstă.

Foto: facebook.com/CSMedgidia