Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan participă la „Heliopolis Tournament Cairo” – Ediţia I!

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan participă la „Heliopolis Tournament Cairo” – Ediţia I!

Două dintre gimnastele de valoare ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, participă, în acest weekend, la „Heliopolis Tournament Cairo”, o competiţie internaţională de gimnastică ritmică aflată la prima ediţie. La eveniment, sunt prezente 270 de gimnaste din 11 ţări: Bulgaria, Spania, Norvegia, Ucraina, Polonia, România, Indonezia, Georgia, Cipru, Liban şi Egipt.

Însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Liliana Băescu, sportivele efectuează, astăzi, antrenamentul de acomodare la spaţiul de concurs, iar mâine şi poimâine vor participa la competiţia propriu-zisă, fiind distribuite în grupa a doua.

Prezenţa CSM Ploieşti la competiţia din Egipt este posibilă datorită proiectului susținut din fonduri publice nerambursabile alocate pentru activități nonprofit de interes local „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploiești”, iniţiat de antrenoarea coordonatoare a secţiei de gimnastică ritmică a clubului, Liliana Băescu.

La întrecere şi-au anunţat prezenţa şi oficialii Ambasadei României în Egipt.

Site-ul oficial al competiţiei, https://www.rgheliopolis-tournament.com, va avea şi un live streaming la ora concursului.