Echipele de volei ale CSM Ploieşti, bilanţ pozitiv în weekend!

Echipele de volei ale CSM Ploieşti, bilanţ pozitiv în weekend!

Trei dintre cele patru echipe de juniori care reprezintă CSM Ploieşti în competiţiile de volei organizate de federaţia de specialitate au avut programate meciuri în acest weekend, formaţiile de minivolei fiind, chiar, la debutul în noul sezon.

Echipa de minivolei fete (născute 2007 şi mai mici, foto) a avut turneu la Brăila, unde a reuşit, vineri şi sâmbătă, să câştige cu 3-0 toate cele trei partide disputate în cadrul Seriei C, cu CSM LPS Brăila, ACS Sport Plus Brăila şi CSŞ Buzău. Cea de a 5-a componentă a seriei, CSŞ Galaţi, a stat în această primă etapă. Ca un amănunt statistic interesant, fetele pregătite de Robert Tvardochlib au reuşit să câştige şi două seturi la 0, cu Sport Plus Brăila şi CSŞ Buzău.

Lotul de jucătoare este următorul: Ana-Maria Minescu, Anastasia Rădulescu, Teodora Stoian, Cătălina-Georgiana Tudoroiu, Ranya-Mihaela Badea, Mihaela Vasile, Lara-Ioana Dănescu, Ana-Maria Marinescu, Raisa-Maria Tudose, Teodora Matei.

În campionatul de minihandbal fete sunt înscrise 49 de echipe împărţite în 12 grupe de 3, 4 sau 5 formaţii. Fiecare echipă organizează câte un turneu, iar echipele clasate pe primele două locuri în fiecare serie, plus cele mai bune 2 echipe de pe locul 3, merg în faza semifinală. Următorul turneu din Seria C va fi organizat de către CSM Ploieşti, pe 23-24 noiembrie (sala Doroftei).

Echipa de minivolei băieţi (născuţi 2006 şi mai mici), pregătită de Adrian Moroianu, a participat, la rându-i, la un prim turneu al Seriei C, organizat în Capitală de CSM B Bucureşti. Băieţii au avut meciuri sâmbătă şi duminică, bilanţul fiind de două înfrângeri şi o victorie. Au pierdut cu 3-0 în faţa echipelor CSM B Bucureşti şi CSM C Bucureşti şi au câştigat cu 3-1 confruntarea cu CS Kosmos CSŞ 2 Bucureşti.

Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu a fost următorul: Mihai-Ioan Oprea, Răzvan-Ionuţ Şerban, Andrei-Emil Tănăsescu, Ştefan-Cristian Iordache, Costin-Marian Bejan, Tudor Stoian, Mihai-Alexandru Petculescu, Tiberiu-Nicolas Albulescu, Octavian Nedelea, Mihai-Theodor Stoica, Ionuţ-Matei Bejan.

În întrecerea de minivolei băieţi sunt înscrise 26 de echipe, împărţite în 6 grupe de câte 4 sau 5 formaţii. Fiecare echipă organizează câte un turneu, iar cele clasate pe primele două locuri în fiecare serie, plus cele mai bune 4 echipe de pe locul 3, merg în faza semifinală. Următorul turneu din grupă va fi organizat de către CS Kosmos CSŞ 2 Bucureşti, pe 23-24 noiembrie.

În fine, echipa de cadete a clubului (născute 2003 şi mai mici) a jucat, astăzi, în deplasare, la CSŞ Târgovişte, unde a cedat cu 3-0. Fetele antrenate de Robert Tvardochlib fac parte din Seria D, alături de ACS Juvenil N.T. Braşov, ACS Bravol Braşov, CSM Rm. Sărat şi CSŞ Târgovişte, şi au două eşecuri după primele trei etape, în prima rundă pierzând la CSM Râmnicu Sărat, iar în cea de a doua având liber. În etapa a 4-a, ele vor juca, pe 11 noiembrie, la ACS Bravol Braşov.

Până atunci, însă, în weekend-ul care urmează, are meci echipa de volei junioare (născute 2000 şi mai mici) a clubului. Fetele joacă duminică, în Sala „Olimpia”, cu Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, în cadrul etapei a 3-a a Seriei D.