Misiune îndeplinită la Botoşani: încă două victorii pentru micile baschetbaliste de la „U13”!

Misiune îndeplinită la Botoşani: încă două victorii pentru micile baschetbaliste de la „U13”!

Echipa de baschet fete „U13” a CSM Ploieşti şi-a continuat parcursul perfect din acest sezon şi a câştigat, ieri, ambele meciuri disputate în grupa de trei în care a fost repartizată în faza a doua a campionatului. Elevele Loredanei Munteanu s-au deplasat la Botoşani pentru acest turneu şi au câştigat cu 58-15 prima dispută, cu ACS Primo Mega Ball Piteşti, şi cu 68-19 pe cea de a doua, cu CSŞ Botoşani. În celălalt meci al grupei A1 găzduite de sala Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoşani, ACS Primo Mega Ball Piteşti – CSŞ Botoşani 49-31.

În cele două partide de ieri, Loredana Munteanu a folosit următorul lotul de jucătoare: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu şi Cristina Grigore.

Câştigătoare ale grupei, fetele aşteaptă acum să-şi cunoască cele două adversare din următoarea fază a competiţiei, în care se va juca în acelaşi sistem, peste două săptămâni.

Până atunci, la finalul săptămânii ce urmează, vor juca fetele de la „U14”, alături de Sportul Studenţesc Bucureşti şi ACS Champions Bucureşti, într-o grupă găzduită de sala de sport a Şcolii „Nicolae Iorga”, din Ploieşti.