CSM Ploieşti a participat la prima ediţie a Festivalului de Babyhandball!

CSM Ploieşti a participat la prima ediţie a Festivalului de Babyhandball!

În perioada 6-9 septembrie, cei mai mici handbalişti ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au participat, la Bucureşti, la prima ediţie a Festivalului de Babyhandball, organizat de Federaţia Română de Handbal. Competiția desfășurată în campusul USAMV (Universitatea de Științe Agronomice și Medicină București) a avut la start 31 de echipe de fete, băieţi şi mixte, aproape 500 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani având şansa de a participa, majoritatea, la prima lor competiţie de anvergură.

CSM Ploieşti a susţinut patru meciuri, cu AS Danubius Corabia, ASC Sporting Ghimbav, CSM Bucureşti şi CS Happy Kids 2010 Medgidia, dar, aşa cum se obişnuieşte şi la minihandbal, nu s-a ţinut scorul, important fiind ca micii handbalişti să descopere plăcerea de a evolua într-o competiţie organizată.

La final, toţi copiii participanţi au primit diplome şi medalii din partea Federaţiei Române de Handbal, reprezentată chiar de preşedintele Alexandru Dedu.

Lotul de jucători folosit de Ramona Ştefan în competiţia din Capitală a fost următorul: Ştefan Răducanu, Ştefan Anastasiu, Eduard Romee, Alexandru Stoica, Alexandru Pop, Iustin Danac, David Micuţu, Andrei Costache, Horia Marin, Eduard Vornicu, Antonio Sbîrlea, Sergiu Nicolescu, Alexandru Puiu şi Ionel Pistrui.