Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 6 medalii la Finala Cupei României şi Finala CN Ne Waza!

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 6 medalii la Finala Cupei României şi Finala CN Ne Waza!

În weekend, Sala Sporturilor din Iaşi a găzduit Finala Cupei României şi Finala Campionatului Naţional Ne Waza (lupta la sol) de judo seniori.

La Cupa României au participat 95 de sportivi de la peste 30 de cluburi din ţară. Printre aceştia, s-au numărat şi judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină patru medalii: trei de argint şi una de bronz. Medaliile de argint au fost cucerite de Andrei Pîrloga (-81 kg), Denisa Cristea (-52 kg) şi Diana Marcu (-70 kg), iar cea de bronz i-a revenit Codruţei Lungu (-52 kg).  

La finala Campionatului Naţional Ne Waza au participat 65 de sportivi de la peste 20 de cluburi din ţară, iar reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să intre în posesia a două medalii – una de argint şi una de bronz – şi a două locuri V.

Medalia de argint i-a revenit aceluiaşi Andrei Pîrloga (-81 kg), iar cea de bronz Dianei Marcu (-52 kg). Locul V a fost ocupat de Denisa Cristea (-52 kg) şi Codruţa Lungu (-52 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt antrenaţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.