Echipa de handbal junioare 4, calificare en fanfare la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal junioare 4, calificare en fanfare la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a făcut, ieri şi astăzi, un Turneu semifinal de excepţie, reuşind să se califice din postura de câştigătoare a competiţiei din Capitală pentru Turneul final programat în perioada 14-17 iunie.

Fetele pregătite de Robert Comendant au câştigat cele trei partide disputate ieri şi astăzi dimineaţă în Grupa B, apoi s-au impus, după loviturile de departajare, şi în faţa câştigătoarei celeilalte grupe, reprezentanta campioanei României, CSM Bucureşti.

CSM Ploieşti s-a impus, ieri, cu 20-13 (12-7) în faţa CSŞ 6 Bucureşti şi cu 17-15 (7-6) în faţa gazdelor de la ACSO Pantelimon, pentru ca, astăzi, la prânz, să câştige cu 19-17 (9-6) meciul cu Activ CSO Plopeni.

Fetele au susţinut, apoi, finala turneului, cu CSM Bucureşti şi au reuşit ca, la capătul unei partide echilibrate, să câştige cu 20-18 după aruncări de la „7 metri”, scorul fiind egal la finalul timpului regulamentar (17-17 (8-9).

Lotul de jucătoare pe care a contat Robert Comendant în turneul de la Bucureşti a fost următorul: Bianca Voicilă, Ana Maria Matei – Diana Ilie, Bianca Rădulescu, Theodora Stere, Anastasia Popa, Anelise Grigorescu, Eliza Lecuşteanu, Cristina Blidaru, Mădălina Iordache, Daria Grădişteanu, Alessia Burtea, Nicola Jianu, Denisa Dinicu, Daria Comendant.