Echipa de handbal juniori 2, debut convingător la Turneul semifinal!

Echipa de handbal juniori 2, debut convingător la Turneul semifinal!

După ce juniorii 3 s-au calificat la Turneul final, în această săptămână, este rândul echipei de juniori 2 a CSM Ploieşti să lupte pentru accederea între cele mai bune opt formaţii din România, la categoria sa de vârstă.

Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu joacă în aceste zile în Grupa semifinală I, de la Turnu Severin, alături de CSŞ Galaţi (locul 1 în Seria B), CS Ştiinţa Municipal Bacău (locul 2 în Seria A), AHC Potaissa Turda (locul 2 în Seria H), CSŞ Hunedoara (locul 3 în Seria G) şi CS Novaci (locul 3 în Seria E).

Băieţii noştri au şi deschis turneul, de altfel, cu un prim joc susţinut în această după-amiază, de la ora 14.30, şi câştigat clar, cu 40-23 (18-10), în faţa formaţiei CS Novaci. Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – C. Albu (8), G. Paraschiv (7), I. Mereu (7), R. Floarea (5), Oct. Nica (4), N. Nicolae (3), M. Iorga (2), V. Alici (2), D. Rudai (1), V. Răducanu (1), Al. Pop, R. Iacob şi P. Bucur.

Programul handbaliştilor ploieşteni în zilele următoare arată astfel: mâine, de la ora 18.00, cu CSŞ Galaţi, vineri, de la 16.30, cu CSŞ Ştiinţa Bacău, sâmbătă, de la 11.30, cu AHC Potaissa Turda şi duminică, de la 12.00, cu CSŞ Hunedoara.

Primele două clasate merg la turneul final.