Baschet masculin: băieţii caută a treia victorie în faţa Voluntariului

Baschet masculin: băieţii caută a treia victorie în faţa Voluntariului

Cu un bilanţ de o victorie şi o înfrângere după primele două runde ale fazei semifinale a Ligii I, baschetbaliştii de la CSM Ploieşti se pregătesc pentru confruntarea de mâine, din deplasare, cu CSO Voluntari, contând pentru etapa a III-a. Adversarii de mâine au un singur meci disputat în această fază a competiţiei, cel pierdut în weekend-ul trecut, la Ştiinţa Bucureşti, cu 102-65, întrucât partida din prima etapă, cu CS Cuza Sport Brăila, a fost amânată pentru 28 februarie.

Întâlnirea de mâine va începe la ora 14.00 şi se joacă în Sala „Agronomia”, din Bucureşti, casa formaţiei ilfovene în acest sezon până la finalizarea lucrărilor de la sala de sport din Voluntari. Evident, Cătălin Burlacu şi băieţii lui merg cu gândul la victorie, chiar dacă adversarii au făcut deja două mutări interesante faţă de prima fază a campionatului, în care cele două formaţii au fost colege de serie, şi nu s-au ferit să vorbească despre promovarea în Liga Naţională. Cea mai importantă schimbare s-a produs la nivelul băncii tehnice, ilfovenii aducându-l ca antrenor pe cel cu care CSM Ploieşti promova în urmă cu doi ani, Eugen Ilie. La nivelul lotului, l-au legitimat deja pe Andrei Ene, fostul nostru jucător, venit însă acum de la CSU Sibiu, şi se pare că îi vor transfera şi pe dinamoviştii Mircea Neagoe şi Cristian Mâinea, nefiind exclus ca ei să debuteze chiar mâine.

În privinţa lotului nostru, nu se anunţă schimbări importante faţă de partida câştigată cu CSM Mediaş. Băieţii s-au antrenat în ultimele două zile la ora jocului, iar mâine, la prânz, vor face deplasarea spre Capitală.

În cele două confruntări din prima fază a campionatului, CSM Ploieşti s-a impus atât în Sala „Agronomia”, scor 72-60, cât şi în Sala „Olimpia”, scor 88-83. Astăzi se joacă celelalte trei partide din runda a treia a fazei semifinale: CSM Mediaş – CSM Sighetu Marmaţiei, CS Cuza Sport Brăila – CSU Ştiinţa Bucureşti (ora 17.00) şi ABC Athletic Constanţa – CN Aurel Vlaicu (ora 18.30).