Echipa de volei junioare, învinsă în „decisiv” de CSŞ Galaţi!

Echipa de volei junioare, învinsă în „decisiv” de CSŞ Galaţi!

Echipa de volei junioare a CSM Ploieşti a disputat, în ultima săptămână, două meciuri oficiale, fără a reuşi să câştige vreunul. Elevele lui Robert Tvardochlib au pierdut, miercuri, în Sala „Leonard Doroftei”, cu 3-0, meciul cu Colegiul Naţional Mihai Viteazul, pentru ca, duminică, să cedeze la mare luptă, cu 3-2 (23, -23, 18, -12, 9), jocul din deplasare, cu CSŞ Galaţi. Trebuie precizat, însă, că echipa noastră este formată în majoritate din sportive cu vârstă inferioară acestei categorii (cadete şi, chiar, „speranţe”), doar patru jucătoare fiind junioare.

Lotul folosit la Galaţi a fost format din: Mara Stan, Sabina Georgescu, Andreea Crăciunoiu, Ioana Pană, Alexandra Anton, Denisa Voicilă, Alexandra Ilie, Irina Sîrbu, Maria Neicuţescu, Delia Stemate, Cristiana Săvulescu şi Teodora Iancu.

În etapa a V-a, fetele vor juca pe teren propriu, cu CS B.P. Haşdeu Buzău, pe data de 3 decembrie.

Echipa de volei cadete evoluează în Seria D a campionatului şi are o victorie şi două înfrângeri după primele trei runde ale sezonului. În etapa a IV-a, fetele pregătite de Robert Tvardochlib vor juca, duminică, de la ora 14.30, în Sala „Leonard Doroftei”, în compania formaţiei CS Constructorul Bucureşti.

Echipa de volei speranţe este repartizată în Seria B şi se pregăteşte pentru cel de-al doilea turneu, programat în perioada 2-3 decembrie, la Focşani. În primul turneu, de la Bacău (4-5 noiembrie), fetele au pierdut cu 3-0 cu gazdele de la CSŞ Bacău, cu 3-1 în faţa CSM Râmnicu Sărat şi cu 3-0 în faţa celor de la CSŞ Focşani.

Echipa de minivolei fete (foto) face parte din Seria B la categoria sa de vârstă şi va avea al doilea turneu la finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, la Brăila. Fetele au susţinut partidele din primul turneu în zilele de 28 şi 29 octombrie, la Focşani, pierzând cele trei confruntări: 0-3 cu CSŞ Focşani şi ACS Sport Plus Brăila şi 1-3 cu CS B.P.H. Buzău.

Echipa de minivolei băieţi a clubului, pregătită de Adrian Moroianu are programat, la rându-i, la finalul acestei săptămâni, cel de-al doilea turneu, gazda fiind CSŞ Buzău. În primul turneu al Seriei D, de la Câmpulung Muscel (28-29 octombrie), băieţii cu pierdut cu 3-1 jocurile cu CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel şi CSŞ A Buzău şi cu 3-0 disputa cu CSŞ B Buzău.