Dublu impact în Ardeal: baschetbaliştii joacă la Sibiu şi Braşov!

Dublu impact în Ardeal: baschetbaliştii joacă la Sibiu şi Braşov!

Lideră a Grupei a 2-a a Ligii I, echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se pregăteşte pentru o „dublă” externă, după ce partidele din etapele a 4-a şi a 5-a, cu CSU 2 Sibiu şi CS universitar Braşov au fost „legate” şi se vor disputa mâine şi luni. Meciul de la Sibiu contează pentru runda a 4-a şi se dispută mâine, de la ora 14.30, conform programării, iar confruntarea cu braşovenii este din etapa a 5-a şi ar fi trebuit să aibă loc la Ploieşti, dar, pentru a putea fi cuplate două deplasări din aceeaşi zonă a ţării, s-au obţinut acordurile federaţiei şi al clubului advers pentru inversarea programării. Astfel, după jocul de mâine, de pe Cibin, elevii lui Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan se vor opri la Braşov pentru confruntarea cu CSU, programată luni, la ora 17.00.

Pentru această dublă confruntare, echipa noastră se va putea baza pe toţi jucătorii importanţi din lot, inclusiv pe Angel Santana, care revine după ce a absentat la jocul cu U-BT 2 Cluj-Napoca. De partea cealaltă, e posibil ca pentru CSU 2 Sibiu să evolueze şi o serie de jucători de la prima echipă, în condiţiile în care aceasta a avut meci vineri seară în Liga Naţională.

În etapa a IV-a a Grupei a 2-a a Ligii I mai sunt programate partidele CSU Braşov – BC Mureş 2 Tg. Mureş (duminică, ora 14.00) şi U-BT Cluj-Napoca – CSO Voluntari (vineri, 17 noiembrie).

Clasamentul grupei: 1. CSM Ploieşti (6 puncte); 2. CSO Voluntari (5 puncte); 3. U-BT Cluj-Napoca (4 puncte); 4. BC Mureş 2 (4 puncte); 5. CSU 2 Sibiu (4 puncte); 6. CSU Braşov.