Gimnastele de la CSM Ploieşti participă, în weekend, la „Happy Cup”, de la Gent!

Gimnastele de la CSM Ploieşti participă, în weekend, la „Happy Cup”, de la Gent!

Cinci gimnaste de la CSM Ploieşti participă, în aceste zile, la cea de-a XX-a ediţie a Turneului Internaţional FIG „Happy Cup”, de la Gent, din Belgia, o competiţie de nivel ridicat, înscrisă în calendarul oficial al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, având 160 de sportive la start, din 25 de ţări.

Antrenoarea Simona Puiu, alături de coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a clubului, Liliana Băescu (prezentă la întrecere şi ca arbitru internaţional), le-au înscris în concurs pe Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, în competiţia junioarelor, şi pe Rebecca Gabriela Constantin, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, în concursul prejunioarelor.

Alături de fetele noastre se află şi Julia Oprea, sportivă care este legitimată la CSM Ploieşti, dar reprezintă Canada, ţara ei de reşedinţă. Ea se afla în ţară pentru a fi prezentă la Cupa României, competiţie care se va desfăşura săptămâna viitoare, marţi şi miercuri, la Bucureşti, şi pentru care s-a calificat în urma participării la Campionatul Naţional al prejunioarelor.

Delegaţia ploieşteană a ajuns astăzi la Gent, iar gimnastele efectuează, în această seară, antrenamentul oficial. Concursul se va desfăşura de mâine până duminică.

Participarea a fost posibilă prin programul de finanţare nerambursabilă de la bugetul local, precum şi cu sprijinul sponsorilor: DIP Express, OBC Edil Container, Sprinten Infomar şi Med Tub Machines Tools.

Mult succes, fetelor!