Echipa de handbal junioare 3, eşec cu Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea!

Echipa de handbal junioare 3, eşec cu Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea!

Echipa de junioare 3 a CSM Ploieşti a închis, astăzi, seria meciurilor oficiale disputate în aceste zile de formaţiile de handbal ale clubului, cu un joc în Sala „Olimpia”, în compania vâlcencelor de la Grupul Şcolar Energetic. Confruntarea contând pentru etapa a 5-a a Seriei F a fost câştigat de oaspete cu scorul de 32-21 (17-14), diferenţa de vârstă concretizându-se, într-un final, pe tabela de marcaj. Astfel, în timp ce pentru echipa noastră doar două dintre cele 16 jucătoare trecute în raportul de joc au vârsta maximă pentru acest nivel, 14 ani, de partea cealaltă, vâlcencele au avut 8 din cele 10 jucătoare născute în 2003.

Chiar şi în aceste condiţii, fetele noastre au stat aproape de adversare timp de 30 de minute, deschizând meciul cu un 2-0 surprinzător, apoi căzând preţ de câteva minute până la 3-10, pentru ca, ulterior, să revină în meci şi să fie permanent la 3-4 lungimi în spatele oaspetelor. Vâlcencele s-au desprins, până la urmă, în debutul părţii secunde, când, de la 16-19 s-a făcut 16-24, aşa că Robert Comendant a ales să ruleze lotul, iar diferenţa de la final a crescut şi mai mult.

În partida de astăzi, au evoluat: M. Neagu, A. Floroiu – D. Anghel (7 goluri), C. Profirescu (6), D. Grădişteanu (3), B. Popescu (3), A. Simion (1), A. Gheorghe (1), I. Manolache, D. Sicaru, A. Rădoi, E. Lăcuşteanu, N. Jianu, B. Andronache, M. Radu.

CSM Ploieşti ocupă locul al 5-lea în clasamentul Seriei F, iar duminică va juca în deplasare, la penultima clasată, CSŞ Sibiu.

 

Galerie foto: