Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti, la prima victorie din campionat!

Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti, la prima victorie din campionat!

Într-un joc din cadrul etapei a doua a Seriei „D” a Campionatului Naţional de Volei rezervat cadetelor, CSM Ploieşti a învins-o, scor 3:0, pe CSŞ Buzău, partida desfăşurându-se, duminică dimineaţă, în sala „Leonard Doroftei”.

Aşa cum o arată şi scorul, elevele lui Robert Tvardochlib s-au impus clar, pe seturi fixând tabela la 25:22, 25:18, 25:17, ele bifând, astfel, primul succes din actuala ediţie de campionat, după ce, în urmă cu două săptămâni, pierduseră, în runda inaugurală, în deplasare, cu CSŞ Târgovişte.

În partida cu buzoiencele, lotul CSM Ploieşti a fost alcătuit din Alexandra Ilie, Delia Stemate, Denisa Voicilă, Alexandra Anton, Daria Moagher, Teodora Iancu, Irina Sârbu (libero), Maria Neicuţescu, Cristiana Săvulescu, Mara Vlaicu, Corina Onofrei şi Dana Andrei.

Campionatul Naţional de Cadete este rezervat sportivelor născute în anii 2002-2003, de remarcat fiind, însă, faptul că CSM Ploieşti foloseşte în sextetul de bază două jucătoare născute în 2004. Din Seria „D” mai fac parte CS Constructorul Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi CSŞ Târgovişte. Pentru CSM Ploieşti, următorul joc va fi în deplasare, pe terenul lui CTF Mihai I Bucureşti.

Galerie foto: