Junioarele de la CSM Ploieşti, debut cu victorii pe linie!

Săptămâna care a trecut a adus reluarea campionatelor în handbalul feminin rezervat junioarelor I, II şi III, toate reprezentantele clubului nostru reuşind să înceapă 2016 cu victorii.

La nivelul junioarelor I, formaţia pregătită de Daniel Gheorghe a câştigat, ieri, cu 22-20 (11-7), în deplasarea de la CSŞ Galaţi şi, cu un bilanţ de 7 victorii şi o înfrângere, rămân pe prima poziţie a clasamentului Seriei B. În etapa următoare, fetele vor evolua, duminică, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania ultimei clasate, LPS Iolanda Balaş Soter Buzău.

Junioarele II, antrenate tot de Daniel Gheorghe, au reluat campionatul la mijlocul săptămânii trecute, evoluând miercuri, la Plopeni, în derbiul judeţean al Seriei D. CSM Ploieşti s-a impus cu 34-24 (16-10) şi, cu 4 victorii, o remiză şi o înfrângere, ocupă locul al II-lea al seriei, după Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea. În runda a 7-a, fetele vor juca, sâmbătă, în deplasare, cu echipa de pe locul al III-lea, Chimia Râmnicu Vâlcea.

În fine, junioarele III, pregătite de Robert Comendant, s-au impus, ieri, cu 35-15 (18-7), în Sala „Olimpia”, în faţa echipei CSŞ Ploieşti, adversarele fiind considerate gazde la această întâlnire. Cu 8 victorii şi un eşec, CSM Ploieşti se află pe locul al II-lea al Seriei B, iar joi are programat, pe teren propriu, derbiul cu prima clasată, ACSH Transilvania Braşov. Apoi, duminică, fetele vor evolua în deplasare, la echipa de pe locul al IV-lea, CS HM Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.