Trei junioare de la CSM Ploieşti, la lotul naţional „Under 17”!

Trei dintre handbalistele de la CSM Ploieşti care au încheiat sezonul pe poziţia a III-a a clasamentului la nivel de junioare II, Anisa Şerban, Bodo Ingrid şi Teodora Popescu, se pregătesc, în aceste zile, la Cheile Grădiştei, cu naţionala „Under 17” a României pentru participarea la două competiţii extrem de importante: Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), programat în perioada 26 iulie – 1 august în Georgia, şi Campionatul European din Macedonia, programat în intervalul 13-23 august.

Sub comanda staff-ului tehnic format din Mariana Târcă, Nadina Dumitru şi Luminiţa Huţupan se află 22 de jucătoare, dintre care vor fi alese, în primă fază, cele 15 care vor merge în Georgia. Celelalte vor rămâne în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, iar după revenirea lotului ce va participa la FOTE, vor avea şansa să facă parte din efectivul de 17 ce va face deplasarea în Macedonia.

Anisa Şerban (foto) evoluează pe postul de centru şi este un produs al CSM Ploieşti, iar Bodo Ingrid (extremă dreapta) şi Teodora Popescu (pivot) ţin de Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, dar au evoluat în sezonul trecut pentru echipa pregătită de Daniel Gheorghe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.