Hipodromul Ploieşti: Ariadne şi Abinioux, câştigătorii curselor de galop de astăzi!

Hipodromul Ploieşti: Ariadne şi Abinioux, câştigătorii curselor de galop de astăzi!

Dedicată exclusiv galopului, reuniunea hipică desfăşurată astăzi pe Hipodromul Ploieşti a adunat în tribune circa 200 de pasionaţi ai turfului care au ţinut să vadă cele trei curse din program: una de calificare şi două întreceri cu premii atractive puse „la bătaie” de partenerii organizatori.

Premiul „Regina Maria”, organizat în colaborare cu Jockey Club Român, a avut la start nu mai puţin de 8 cai, cursa desfăşurată pe distanţa de 1100 de metri oferind un final strâns, în care Ariadne (jocheu Nurhay Hamil Zyulkyuf) a reuşit să se impună pe ultima linie dreaptă în faţa iepei Storm Athena.

În schimb, Premiul „Elite Junior Speed” a avut un câştigător detaşat, armăsarul Abinioux, condus de acelaşi jocheu bulgar Nurhay Hamil Zyulkyuf, impunându-se fără emoţii după ce a beneficiat, ce-i drept, şi de un incident avut după ieşirea din ultima turnantă de urmăritorul său, armăsarul Alwaadi, al cărui jocheu, Ivan Ivanov, s-a dezechilibrat şi a căzut, fără urmări neplăcute din fericire.

Altfel, spectatorii au fost întâmpinaţi în holul principal al hipodromului de pianistul Cristian Duca, de la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti. În aceeaşi zonă, cei prezenţi pe Hipodromul Ploieşti au putut viziona o interesantă expoziție de picturi dedicate jazz-ului şi realizate de elevi ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” sub coordonarea profesorilor Georgiana Tudor, Rita Bădulescu, Liliana Marin şi Iulia Ignat.

Partenerii reuniunii de astăzi au fost Jockey Club Român, Federaţia Hipică Română, Radio Prahova, Fapt Divers, Filarmonica „Paul Constantinescu” şi Centrul de echitaţie Luna Horse.

Reuniunea de astăzi poate fi vizionată accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=yYL-Mnclqjo.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Galerie foto: