Hipodromul Ploieşti: armăsarul Rapid a fost cel mai… iute în Premiul de Consolare!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Rapid a fost cel mai… iute în Premiul de Consolare!

Circa 500 de spectatori au fost prezenţi, astăzi, în tribunele Complexului Hipodrom Ploieşti pentru a asista la reuniunea care a avut drept principal eveniment „Premiul de Consolare”, cursa în care se întrec, în mod tradiţional, caii învinşi în Derby-ul de Trap al României.

A fost o reuniune cu şase curse de trap şi două întreceri cu ponei, una dintre acestea fiind o inedită competiţie de ştafetă în care au fost implicaţi, pe lângă micii căluţi, şi cai de sport.

Revenind la principala cursă a zilei, aceasta a fost câştigată, surprinzător, de armăsarul Rapid, care nu se număra printre favoriţi. A profitat, însă, de faptul că iapa creditată cu prima şansă, Răsfăţata, a galopat încă din debutul cursei, şi s-a impus clar, cu avans de aproape o secundă, în faţa altei iepe, Patima.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Nelstar (Premiul Răsunet), Jan VF (Premiul Tineretului), Star Nobel (Premiul Razlin), Zorina (Premiul Romina) şi Bădie VF (Premiul Regina Kira).

Întrecerea de ştafetă a fost câştigată de Daria Ghencea cu Incredibil şi Antonia Matei cu poneiul Camelia, iar în competiţia rezervată doar poneilor s-a impus Ionuţ Costache, tot cu Camelia.

Următoarea Reuniune oficială de trap de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc peste două săptămâni, pe 4 noiembrie, atunci când se va ţine ultima cursă clasică din 2018, Criteriul de Fond.

Rezultate oficiale al reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto: