Edwin Petrea, victorie prin KO în „Battle Net Championship”, de la Novi Sad!

Edwin Petrea, victorie prin KO în „Battle Net Championship”, de la Novi Sad!

Cel mai promiţător sportiv al secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea (12 ani), a participat, ieri, la Novi Sad (Serbia), la o importantă gală pe reguli de K1, „Battle Net Championship”, reuşind o nouă victorie spectaculoasă, în faţa localnicului Nikola Bogatinoski (cel mai bun sportiv sârb la această categorie de vârstă).

Sportivul pregătit de Florentin Petrea a câştigat prin knock-out în prima repriză şi a ajuns la cea de-a 12-a victorie consecutivă a carierei, în tot atâtea meciuri susţinute. Confruntarea s-a desfăşurat în limitele categoriei „40 kg”, sportivul ploieştean reuşind să se impună rapid, prin KO, în ciuda faptului că, la cântarul oficial, a avut cu aproape 4 kilograme mai puţin decât Bogatinoski.

Pentru Edwin Petrea, acesta a fost cel de-al treilea succes internaţional din acest an, el reuşind să câştige, în septembrie, alte două meciuri pe care le-a disputat la Sofia şi Novi Sad.

Evenimentul de duminică a avut în program 13 meciuri, dintre care cinci în deschidere şi opt în gala principală, pe care a inaugurat-o confruntarea Nikola Bogatinoski – Edwin Petrea.

Meciul dintre Edwin Petrea şi Nikola Bogatinoski poate fi urmărit accesând acest link, începând cu minutul 14:00.