Antrenor coordonatorprof. Augustin Iancu
Antrenorprof. Robert Munteanu
Antrenorprof. Maria Sîrbu
  • Selectie initiere

    prof. Augustin Iancu

    tel. 0720.58.68.95

Fete
Beatrice Andrei 1992Argint tineret, bronz seniori
Alexandra Iacob1994Argint tineret, bronz seniori. Campioană naţională tineret 2013
Adriana Oprea1995Argint tineret şi bronz Juniori 1, bronz seniori, componentă a lotului naţional de juniori. Campioană naţională tineret 2013
Emilia Lapău1996Argint tineret şi bronz Juniori 1
Miruna Trifan1996Bronz Juniori 1 şi bronz seniori. Campioană naţionala tineret 2013
Laura Radu1996Bronz seniori. Campioană naţională tineret 2013
Andreea Neagu1999Bronz Juniori 1 şi bronz Juniori 3
Andreea Neagu1999Bronz Juniori 1 şi bronz Juniori 3
Rebecca Andrei2003Copii 2, Campioană naţională individual şi argint ştafetă
Nicoleta Neagu2003Copii 2, bronz individual şi argint ştafetă 2003
Teodora Iancu2004Copii 2, argint ştafetă
Alexandra Teodoru2003Copii 2, argint ştafetă
NumeAnul nasteriiPalmares
Baieti
Coslegeanu Ciprian 1993Argint ştafetă tineret, bronz seniori
Daniel Vlaicu1994Argint ştafetă tineret, bronz seniori
Silviu Tache1994Argint ştafetă tineret, bronz seniori
Alexandru Burcea1995Argint ştafetă tineret, bronz seniori
Ionuţ Andrei 1999Bronz ştafetă Juniori 3
Mihai Filote1999Bronz ştafetă Juniori 3
Andrei Năstăsache 1999Bronz ştafetă Juniori 3
Radu Ciocănescu1999Bronz ştafetă Juniori 3
Florin Nica2001Campion naţional individual, Copii 1
Fabian Doru2003Campion national ştafetă, Copii 2
Remus Andrei Niculiţă2003Campion national ştafetă, Copii 2
NumeAnul nasteriiPalmares
Andrei Patrichi2003Campion national ştafetă, Copii 2
Alexandru Blănaru2004Campion national ştafetă, Copii 2
Teodor Marin2005Argint, Copii 3