Echipa de baschet „U12”, pe locul al 5-lea la Turneul final al campionatului „4×4”

Echipa de baschet „U12”, pe locul al 5-lea la Turneul final al campionatului „4×4”

Echipa de baschet U12 a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la Turneul final al campionatului „4×4”, desfăşurat la Târgovişte, reuşind să ocupe locul al 5-lea după un parcurs cu două înfrângeri şi trei victorii.

Băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic au pierdut, vineri, primele meciuri din Grupa A, 50-56 cu ACS Wildcats Baia Mare şi 39-49 cu CSŞ Târgovişte Tonika, dar au ocupat locul al 3-lea graţie victoriei de ieri dimineaţă, cu CS Axiopolis Cernavodă, scor 70-40. Apoi, în semifinala din zona locurilor 5-8, CSM Ploieşti a câştigat cu 94-42 confruntarea cu ACS Dan Dacian Portocaliu Bucureşti (locul 4 în Grupa B), astfel că, astăzi, a jucat pentru locul 5 al Turneului final, reîntâlnindu-i pe cei de la CS Axiopolis Cernavodă. Iar scorul n-a fost departe de cel din faza grupelor, CSM Ploieşti câştigând, de data aceasta, cu 69-41, victorie care a clasat echipa noastră pe poziţia a 5-a a ierarhiei finale a campionatului „U12 4×4”!

Lotul de jucători folosit de Eugeniu Melnic în turneul de la Târgovişte a fost următorul: Tudor Frăţilă, Radu Frăţilă, Alec Andrei Ivan, Luca Soare, Iosif Hoescu, Rareş Necula, Mihail Sebastian Dumitrache, Alexandru Matei Răducanu, Mihai Popovici Oancea, Ştefan Radu, Sebastian Frîncu, Andrei Savu, Ştefan Aniculăesei şi Eric Andrei Dobre.