Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, la prânz, „Cupa MedLife – Spital Lotus”!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, la prânz, „Cupa MedLife – Spital Lotus”!

Duminică dimineaţă, începând cu ora 11.00, iubitorii turfului sunt aşteptaţi din nou pe Hipodromul Ploieşti pentru a asista la o reuniune hipică oficială, în cadrul căreia se vor desfăşura patru curse de trap şi o cursă de calificare de galop.

Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi cu sprijinul partenerilor de la MedLife – Spital Lotus, evenimentul va debuta la ora 11.00 cu Premiul Respect, va continua cu întrecerea de calificare de la galop (11.20), după care va urma, la ora 11.40, Premiul Încredere. La ora 12.05 se va desfăşura Premiul Empatie, pentru ca reuniunea să se încheie, la ora 12.35, cu Premiul Speranţa.

Două concursuri pentru publicul spectator!

Cu prilejul reuniunii de duminică, organizatorii le propun celor care vor fi în tribunele Complexului Hipodrom două concursuri în care vor fi puse la bătaie tot atâtea premii oferite de sponsorul eveimentului, MedLife – Spital Lotus: câte un pachet de consultaţie medicină internă şi ecografie abdominală!

Primul concurs este şi cel mai simplu, tot ce trebuie să faceţi fiind să cumpăraţi un bilet de acces în hipodrom (5 lei/persoană, copiii sub 7 ani având acces liber) şi să-l păstraţi până marţi, atunci când, prin intermediului siteului www.random.org, va fi extras norocosul câştigător!

Cel de-al doilea concurs este cel devenit tradiţional în ultima jumătate de an şi se desfăşoară pe Instagram, respectând următorii paşi:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cele mai interesante două instantanee de la eveniment vor fi premiate de Complex Hipodrom astfel: locul 1 – 3 invitaţii la următorul eveniment hipic; locul al 2-lea – două invitaţii la următorul eveniment hipic.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab