Înot: campioana Briana Păun, convocată la lotul naţional de juniori mici al României!

Înot: campioana Briana Păun, convocată la lotul naţional de juniori mici al României!

Premieră pentru secţia de nataţie a CSM Ploieşti: Briana Păun este prima sportivă care va reprezenta România pe plan internaţional, ea urmând să facă parte din lotul naţional de juniori mici care va participa luna viitoare, în perioada 3-4 decembrie, la Concursul Ţărilor Central Europene ce va avea loc la Praga!

Sportiva pregătită la club de Tamara Costache şi Ciprian Toma se numără printre cele zece înotătoare care au fost selecţionate pentru a reprezenta ţara noastră la competiţia din Cehia. Totodată, antrenorul coordonator al secţiei de nataţie a CSM Ploieşti, Tamara Costache, face parte din staff-ul de şase tehnicieni al celor două loturi naţionale de juniori mici (masculin şi feminin).

În vârstă de 13 ani, Briana Păun a obţinut, în vară, cinci titluri de campioană naţională (800 m liber, 400 m liber, 400 m mixt, 200 m fluture şi 200 m liber), trei de vicecampioană (200 m mixt, ştafetă 4×100 m liber şi ştafetă 4×100 m mixt) şi două medalii de bronz (200 m bras şi 200 m spate) cu prilejul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru cadeţi, desfăşurat la Târgovişte.

Felicitări, Briana!

Galerie foto: