Hipodromul Ploieşti: armăsarul Hector VF s-a impus în „Cupa Rosal”!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Hector VF s-a impus în „Cupa Rosal”!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în această dimineaţă, o nouă reuniune hipică organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu firma Rosal şi dedicată exclusiv trapului, în cadrul căreia s-au desfăşurat patru curse, cu principal eveniment „Cupa Rosal”.

Programată la ora 10.35, cursa vedetă a zilei a fost câştigată de armăsarul Hector VF, condus de Mihai Păun, care a profitat de descalificarea pentru galop repetat a iepei Isyness. Pe poziţiile următoare s-au clasat Haiti The Best (driver Alin Tronaru) şi Topspeed Southwind (driver Marga Niţă). Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul SC Rosal Grup, domnul Adrian Tache, şi de campionul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea.

O altă cursă atractivă a fost cea organizată în memoria celebrului driver Mircea Ştefănescu şi sponsorizată de Gheorghe Viorel, care a oferit un final pe cinste, cu Nelstrong, condus de Cristian Slate, impunându-se pe ultima linie dreaptă în faţa armăsarului Wicked From Heaven, ce l-a avut în sulky pe Adrian Marciu.

În celelalte două curse ale zilei s-au impus Donna Pilar (Premiul Rosal – Mediu curat) şi Harmon Boko (Premiul Rosal – Selectiv), ultima întrecere beneficiind de prezenţa la festivitatea de premiere a coordonatorului secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor, însoţit de cei doi sportivi care au reprezentat, recent, clubul la Campionatul European de Box pentru Juniori, din Italia: Fabian Stroe şi Ştefania Ţăndărescu.

Cei prezenţi la evenimentul de astăzi au putut asista, în două dintre pauze, la demonstraţii de kickboxing oferite de sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti. Abonaţi la medalii la toate competiţiile la care participă, elevii lui Ghiocel Petrea au onorat invitaţia organizatorilor la scurt timp după ce, ieri, au obţinut 16 medalii – 7 de aur, 2 de argint şi 7 de bronz – la Cupa României la Kickboxing, de la Bucureşti.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

A continuat concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a continuat concursul pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Cele două premii puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – 3 invitaţii la următorul eveniment hipic; locul al 2-lea – două invitaţii la următorul eveniment hipic.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Rosal Grup SA, domnul Gheorghe Viorel, Radio Prahova, Fapt Divers, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” Ploieşti.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Galerie foto: