Cupe, medalii şi distracţie pentru sportivii secţiei de kempo la „Piteşti Beach Wrestling Cup”!

Cupe, medalii şi distracţie pentru sportivii secţiei de kempo la „Piteşti Beach Wrestling Cup”!

Într-o perioadă mai relaxată din punct de vedere al competiţiilor oficiale, coordonatorul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Ghiocel Petrea, a dat curs unei invitaţii venite din partea celor de la CSM Piteşti de a participa, cu şapte sportivi, la cea de-a 3-a ediţie a „Piteşti Beach Wrestling Cup”. O întrecere desfăşurată la Bazinul Ştrand din Piteşti ce a avut la start 120 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară şi a propus două probe atipice, respectiv lupte pe plajă şi lupta marinarului (trasul frânghiei), dar în care sportivii au putut îmbina utilul cu plăcutul: şi-au verificat aptitudinile sportive, distrându-se, totodată, în special în cea de-a doua probă.

Trei dintre sportivi – Edwin Petrea, Luca Frăsineanu şi Sabin Frăsineanu – au luat medalii de aur atât la lupte pe plajă, cât şi la lupta marinarului, Nicuşor Iliuţă şi Richard Oghinciuc au luat aur, respectiv bronz la cele două probe, Ezel Frăsineanu a luat bronz la lupte, iar Darius Mărgean aur la lupta marinarului. Bonus: o bălăceală în piscină, la final, alături de ceilalţi participanţi la competiţie!

Reprezentanţii CSM Ploieşti s-au întors acasă şi cu două cupe: una acordată pentru cel mai bun junior – Edwin Petrea şi una în clasamentul cluburilor!

Galerie foto: