Hipodromul Ploieşti: Abinioiux recidivează şi câştigă şi Premiul „Wathba Stallions Cup”!

Hipodromul Ploieşti: Abinioiux recidivează şi câştigă şi Premiul „Wathba Stallions Cup”!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune hipică în cadrul căreia s-au desfăşurat două curse de galop, organizate în parteneriat cu Federaţia Hipică Română, şi două curse demonstrative de trap.

Principala cursă a zilei, Premiul „Wathba Stallions Cup, în care s-au pus la bătaie premii în valoare de 25.000 de lei, a fost câştigată de armăsarul Abinioux, care recidivează pe Hipodromul Ploieşti avându-l ca jocheu pe acelaşi bulgar Nurhay Hamil Zyulkyuf şi, după Premiul „Elite Junior Speed”, din urmă cu două luni, câştigă şi astăzi o cursă extrem de importantă! Pe locurile următoare s-au clasat Aquila Nera (jocheu Valentin Atanasov) şi Al Ban (jocheu Dobrin Lukov). Festivitatea de premiere a fost oficiată de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin, şi de coordonatorul secţiei de box a clubului, maestrul Titi Tudor.

În cealaltă cursă de galop a zilei, dotată cu Premiul „Cupa Herghelia Mangalia”, s-a impus Walala, condusă de Octavian Sandu, care i-a devansat pe Nedjari XIII-34-XIA (jocheu Petre Truţă) şi Alkheem (jocheu Lorenzo Gheorghe). Premierea a fost efectuată de reprezentantul RNP Romsilva, Mihail Lechkun, şi de preşedintele Federaţiei Hipice Române, Viorel Dabija.

Cele două curse demonstrative de trap ale reuniunii au fost câştigate de New Jersey (condus de Alin Tronaru) şi Otawa (în sulky, Marga Niţă).

Pauzele dintre curse au fost animate de dansatorii din cadrul Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, iar, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka. Ei au avut, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom, dar s-au putut reîntâlni şi cu poneiul Camelia, care a făcut o pauză de la plimbările pe care le asigura copiilor, dar a venit astăzi să-l prezinte pe puiul său venit pe lume recent.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Radio Prahova, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Fapt Divers, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Federaţia Hipică Română şi Casa de Cultură „Ioan Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 26 iunie, şi va avea în program curse de galop organizate în parteneriat cu Jockey Club Român.

Rezultatele reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Galerie foto: