Cinci boxeri de la CSM Ploieşti, selectaţi pentru Turneul Internaţional „Gheorghieni Open”!

Cinci boxeri de la CSM Ploieşti, selectaţi pentru Turneul Internaţional „Gheorghieni Open”!

Sala de box a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a găzduit, miercuri şi joi, gale de pregătire, verificare și selecție la nivel de cadeți, în vederea stabilirii lotului pentru Turneul Internațional „Gheorgheni Open”, din 20-27 iunie.

Au fost două zile în care s-au desfăşurat aproape 30 de meciuri între sportivi ce pot face obiectul selecţiei pentru turneul de la Gheorghieni şi, ulterior, pentru Campionatul European de Box pentru Cadeţi, în urma cărora coordonatorul lotului naţional de cadeţi, Titi Tudor, a remarcat 10 tineri pugilişti. Cinci dintre aceştia sunt legitimaţi la CSM Ploieşti: Cătălin Bănică (40 kg), Andrei Virson (40 kg), Raul Benea (46 kg), Mihai Muşat (48 kg) şi Andrei Iofciu (80 kg).

Miercuri, în cadrul unei şedinţe a Biroului Federal al Federaţiei Române de Box, Titi Tudor va prezenta concluziile acţiunii de la Ploieşti şi numele celor zece boxeri propuşi pentru „Gheorghieni Open”, turneu la care vor fi prezenţi şi alţi sportivi români remarcaţi la Cupa României sau la campionatele naţionale ale cadeţilor.

La finalul competiţiei din 20-27 iunie, se va stabili lotul naţional de cadeţi al României pentru Campionatul European.

Galerie foto: