Echipa de handbal junioare 4 participă, în weekend, la „Olympic Summer Cup”!

Echipa de handbal junioare 4 participă, în weekend, la „Olympic Summer Cup”!

Proaspăt medaliată cu bronz la Turneul Final de la Timişoara, echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti va participa, în weekend, la „Olympic Summer Cup”, o competiţie rezervată junioarelor 3 pe care clubul fostei mari jucătoare de handbal Ramona Farcău, RFH Sports & Management, în parteneriat cu Primăria oraşului Buftea, o organizează în perioada 10-12 iunie.

Turneul este dedicat junioarelor 3, condiţia fiind ca echipele să nu fi participat la Turneul Final al sezonului recent încheiat, motiv pentru care clubul nostru a acceptat varianta de a înscrie în competiţie formaţia de junioare 4, pregătită de Leonard Cristescu.

CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa A a competiţiei, alături de gazdele de la ACS Olympic RFH, de ACS Tonus Bucureşti şi Pro Sport Focşani şi va juca în faza grupelor astfel:

– vineri, ora 19.00, ACS Tonus – CSM Ploieşti

– sâmbătă, ora 12.00, CSM Ploieşti – Pro Sport Focşani

– sâmbătă, ora 15.00, ACS Olympic RFH – CSM Ploieşti

Din Grupa B fac parte: CSŞ Ilfov, CS Concordia Chiajna, Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea şi ACSO Viitorul Pantelimon.

Primele două clasate din grupă se califică pentru semifinalele de duminică, programate a se desfăşura încrucişat (A1-B2, A2-B1), la orele 10.00, respectiv 12.00. Cele două finale au loc imediat după, la orele 14.00 (Finala mică) şi 16.00 (Finala mare).

Lotul de jucătoare pentru turneu este următorul: Bianca Biota, Bianca Vesel, Daria Ioaniţiu (portari); Ana Maria Filip, Sara Curcan, Daria Gheorghe, Ana Maria Dincă, Andra Matei, Andrada Dorobăţ, Bianca Brînzaru, Ana Maria Constantinescu, Cătălina Anghelache, Andra Georgescu, Alisia Alecu, Daria Tudor, Jasmina Mărgean şi Carmen Toma (jucătoare de câmp).