Petre Rezmiveş, medaliat cu aur la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României!

Petre Rezmiveş, medaliat cu aur la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, competiţie ajunsă la cea de-a 67-a ediţie şi găzduită de Arena „Nicolae Mărăşescu”, din Craiova. Cu prilejul întrecerii din Oltenia, Federaţia Română de Atletism a organizat şi prima etapă a Campionatelor Naţionale „U20”.

Cea mai bună performanţă a sportivilor pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu a fost realizată de Petre Rezmiveş, care a câştigat proba de 100 metri plat.

Cealaltă prezenţă pe podium i-a aparţinut Teodorei Iancu, în proba de aruncarea suliţei, sportiva ocupând locul al 2-lea în campionatul „U20” şi locul al 4-lea în cadrul Campionatelor Internaţionale.

În finale au mai participat Cristian Roiban (100 metri şi 200 metri), Robert Marinescu (100 metri) şi Alexandru Geamănu (200 metri), fără a urca, însă, pe podiumul de premiere.

Competiţia de la Craiova a reprezentat pentru toţi sportivii o bună repetiţie în perspectiva Campionatelor Naţionale de Seniori ce se vor ţine tot la Craiova, în perioada 24-26 iunie.

Sursa foto: sportuldoljean.ro.