Baschet, Liga Naţională: Sibiu, ultima reprezentaţie stagională pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Baschet, Liga Naţională: Sibiu, ultima reprezentaţie stagională pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin se încheie în această săptămână, iar CSM Petrolul Ploieşti a fost aleasă să deschidă runda cu numărul 30, mâine seară, cu prilejul deplasării de la BC CSU Sibiu. Programat la ora 18.00 şi transmis de principalele canale de sport din România, meciul are o miză mai mare pentru gazde, care se află în luptă directă cu Dinamo pentru locul al 7-lea al clasamentului, de pe care se evită în primul tur al play-off-ului o confruntare cu campioana U-BT Cluj-Napoca.

Pentru băieţii noştri, un succes ar conta în încercarea obţinerii unei clasări cât mai bune la primul sezon în Liga Naională, ordinea locurilor 9-11 urmând să fie decisă după această rundă. În acest moment, CSM Petrolul, Steaua Bucureşti şi Athletic Constanţa au bilanţ identic, 12 victorii/17 înfrângeri, aşa că un „verdict” vom avea doar la finalul etapei, care începe mâine la Sibiu, dar îşi va consuma restul de partide în cursul zilei de vineri.

Pentru confruntarea de la Sibiu, antrenorul Mihai Popa se confruntă cu două probleme de lot, neputând conta în mod cert pe Vlad Negoiţescu, jucător ce a suferit o entorsă la antrenament, şi, destul de probabil, nici pe Mihailo Sekulovic, absent şi la ultimul meci oficial, cel de pe teren propriu, cu U-BT Cluj-Napoca.

În tur, CSM Petrolul Ploieşti s-a impus în Sala Sporturilor Olimpia cu scorul de 89-81.