Edwin Petrea, victorie clară în Gala “Prometheus Fighting Promotion”, din Sala Sporturilor Olimpia!

Edwin Petrea, victorie clară în Gala “Prometheus Fighting Promotion”, din Sala Sporturilor Olimpia!

Cel mai promiţător sportive al secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea, a avut, în această seară, şansa de a lupta, în sfârşit, în faţa propriilor suporteri, cu prilejul Galei “Prometheus Fighting Promotion”, desfăşurată în Sala Sporturilor Olimpia.

Şi, aşa cum ea de aşteptat, “Champ” nu şi-a dezamăgit fanii, reuşind să câştige clar, prin decizie unanimă, meciul susţinut în compania lui Ionuţ Lăuneanu (Victoria Fântânele), un sportiv promiţător şi el, dar care nu i-a putut face faţă elevului lui Ghiocel Petrea. De altfel, aceasta este a doua victorie pe care Edwin o izbuteşte în faţa lui Lăuneanu, după cea de anul trecut, de la Năvodari!

Tot în Gala Preliminară a evenimentului din această seară a luptat un alt sportiv al CSM Ploieşti, Luis Soare, care a cedat însă, după un meci dârz, în faţa lui Elvis Peterneamţ, de la Stoica Brothers Fight Academy.

Pentru sportivii secţiei de kempo a clubului weekend-ul continuă, mâine, cu participarea la Campionatul Naţional de Submission-Grappling de la Bucureşti, la care vor fi prezenţi 36 de luptători.

Galerie foto: